Autonlasien tummennukset

Suojaa ultraviolettisäteilyltä ja turhilta naarmuilta

3M Colour-Stable Autokalvot torjuvat 99% auringon haitallisista ultraviolettisäteistä.
3M Colour-Stable Autokalvot on käsitelty kestävällä naarmusuojalla. Kalvo säilyy uudenveroisena pitkään ja säilyttää värinsä haalistumatta.

Aitoa 3M laatua

Aidot 3M Colour-Stable Autokalvot tunnistaa ikkunakalvoon painetusta 3M-logosta. 3M-merkki on takeena aitoudesta ja laadusta.

Ikkunakalvon valmistuksessa käytetään ainoastaan 3M:n omia korkealaatuisia liima-aineita. Takaamme että kalvo pysyy tiukasti paikallaan, ilman ikävän näköisiä kuplia ja repeämiä.

Auringon valo ja lämpö tekevät miellyttävien olosuhteiden saavuttamisesta hankalaa. 3M-auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet. Ihanteellinen työympäristö ei ole liian kuuma tai liian kylmä, ja tarjolla on luonnonvaloa. Kun lämpötila ylittää 23 astetta, tuotannon tason on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta! 3M-auringonsuojakalvojen avulla voit luoda ihanteellisen ja miellyttävän ympäristön.

Autokalvot parantavat turvallisuutta

3M Autokalvot parantavat matkustajien turvallisuutta. Onnettomuustilanteessa autokalvo sitoo lasinsirpaleet itseensä ja estää ikkunalasin pirstoutumisesta aiheutuvat vammat. Autokalvo antaa myös turvan varkaita vastaan estämällä suoran näkyvyyden auton sisätiloihin.

Mukavuutta tyylikkäästi ja viileästi

Sen lisäksi, että autokalvot tekevät autosta tyylikkään näköisen, ne myös suojaavat matkustajia auringon kuumuudelta ja häikäisyltä. Autokalvojen ansiosta sisätila pysyy viileämpänä ja mukavampana matkustaa. Myös auton ilmastointijärjestelmä rasittuu vähemmän.